China Town, Soho, Canary Wharf

China Town, Soho, Canary Wharf

Később egy kisebb bolyongás után újra a Leicester Square-en találtuk magunkat, ahonnan a China Town-on, és a Soho-n keresztül a Tottenham Court Road-nál tube-ra szálltunk. A Soho negyed a sexshopjairól, és nem akarom tudni, még miről híres negyed. Emberek tucatjai állnak itt a kocsmák előtt. Ez itt szokás, gondolom nem férnek be, hát a kocsma előtt isznak. De valahogy sokkal kultúráltabban, mint otthon az “italdiszkontok” előtt.

China Town, Soho, Canary Wharf

A tube egy átszállással a Canary Wharf-nál tett ki minket. Érdekes volt látni hogy a Jubilee Line déli megállóiban egy üvegfal van a peron szélén ajtókkal. Ezek az ajtók egyszerre nyílnak és záródnak az állomásra beérkezett metrószerelvény ajtóival, így lehetetlenség beesni a metró alá. Hallottam már róla, hogy van ilyen, de azt nem tudtam, hogy itt Londonban is. A Canary Wharf egy modern üzleti negyed, olyan mint egy kis New York, telis-tele magas irodaépületekkel. Engem különösebben nem fogtak meg a “felhőkarcolók”, de jó volt ilyet is látni.

3 hozzászólás

Schunee2008, március 29, - 18:52

Azt hallottam, nem tudom igaz e, hogy ezek az uvegfalak nem azert vannak, hogy valaki nehogy beessen, hanem a terror tamadasok miatt (mert ugye volt nemreg mikor robantgattak a metroban). Allitolag golyo allo uvegek. Egy uzleti negyedben el is tudom kepzelni, bar mint mondottam nekem is csak egy itt lako ismerosom meselte.

Axum2008, október 24, - 20:09

Nem ittak a kocsma előtt, hanem dohányoztak.

Bbalazsb2009, június 23, - 01:11

Nem lehet bent bagózni, azért állnak az utcán :)

Hozzászólás

Hozzászólásod: