Érkezés Lutonra

Hajnalban indult a gépünk Ferihegy 1-ről. Próbáltam kitalálni, hogy akkor most melyik oldalra is érdemes ülni, ha 11000 méterről szeretném csodálni a napfelkeltét, de sajnos nem sikerült az ablak mellé telepedni, viszont egy olyan srác ült az ablak mellett, aki dolgozni ment ki Londonba. Sajna már csak a leszállásnál kezdtünk dumálni, azt mesélte, hogy simán lehet munkát találni Londonban, anno csak úgy kijött pár hétre, aztán elfogyott a pénze, gondolt egyet, és munkát keresett – és kapott. Szóval leszálltunk Londonban GMT, azaz helyi idő szerint 8:10-kor. Rövid poroszkálás után sikerült megtalálni a 10-es bus stopot, ahol nem egy szép sárga EasyBus várt minket, ahogyan azt mi elképzeltünk, hanem az alvállalkozó Green Line, ki nem találnátok, de zöld busza. A Sofőr mellett még volt két-három másik tipikus ingléze figura, akik azért voltak, hogy pakolják a busz aljába a csomagokat, és tereljék a népet. Elfele a busztól, miután úgy gondolták, hogy most már tele lesz utasokkal, és épp, mikor már az én táskámat is rakták volna be. El lettem terelve. Hál’ isten, ez nagyon nem tántorított el attól, sőt motivált rá, hogy kezdjem lobogtatni e figurák felé a kinyomtatott booking-ot, azaz a foglalást igazoló lapot, és bizony belátták embereink, hogy igazunk van, és Violával bérelt helyünk van ezen a buszon befelé London szívébe.

10 hozzászólás

cicó2008, március 2, - 17:01

Nagyon jó és informatív amit leírtál és külön érdekes hogy február közepén indulsz és január elején jössz haza:)))

London2008, március 2, - 23:42

Köszi! :) Igen, ez azért van, mert úgy akartam, hogy a bejegyzések egy kerek történetet is alkossanak, amit fentről lefelé lehet olvasni, mint egy könyvet. Ezt csak ilyen fordított dátumozásokkal tudtam megoldani. Valójában január 23-tól 28-ig voltunk Londonban, ne vegyétek figyelembe a bejegyzések dátumozását! :)

foreigner2008, március 27, - 19:14

Szia!
Csak most kezdtem olvasni a blogodat, de nagyon érdekel. Én Londonban élek és érdekes újra egy kívülálló szemével élni át Londont. Kíváncsi vagyok, vajon ugyanúgy látod-e, ahogy én láttam anno, turistaként.
Sok sikert!

Doma Péter2008, szeptember 10, - 14:14

Jó kis beszámoló, Árpesz!
Minden jót,
Doma Péter

gelo monika2008, szeptember 24, - 15:47

Kedves Árpi és Viola!Én most bukkantam rá erre az oldalra .,nagyon nagy élmény volt !!!szinte sajnáltam ,hogy vége.mi itt élünk Londonban családostól,de most ha lehet még jobban beleszerettem ebbe a városba .Ha tervezitek a legközelebbi utazásotok ide mi szívesen vendégül látunk bennetek.üdvözlettel mónika

Szacskó Alexandra2008, október 13, - 17:21

Szia Gelo Mónika!Mi párommal október 22én megyünk ki Londonba dolgozni de sajnos a melónk még nem biztos:(
Ha esetleg tudnátok munkát,a szanika23@freemail.hu-ra
irjatok pár sort…előre is köszönöm szandi

Editke2008, október 23, - 13:12

Szeretnem ajanlani a kiutazoknak ezt a transzfer lehetoseget, ha lehet ilyet itt!
Kesett a gepem mikor ide erkeztem Londonba, ez a transzfer megvart es sms-t is kaptam, hogy ne aggodjak varnak ram. Nagyon megnyugtato volt. Nem nekem kellett bepakolnom a csomagomat a buszba, ami valakinek nem gond nekem az volt mert 30 kilo tulsullyal erkeztem, ja es nem nekem kellett kihalasznom a megerkezes utan a csomagomat, jipi.
Koszonom szepen!

Edit

Árnyékcickány172009, március 25, - 11:38

Olyan jó, hogy megtaláltam ezt a blogot! Én ápr. 5-én indulok ki 12 napra. Szerintem addig ez lesz a Bibliám :) )))
Örülök nektek! :)

Mariann2012, február 27, - 22:56

Szia! Most találtam rá a blogodra, ahogy a látnivalókról keresek infókat. Mi március 12-én indulunk 5 napos londoni kirándulásunkra, már nagyon várjuk. Szuper és hasznos a blogod, merítek innen is ötleteket. :-) Pl. múzeumba nem nagyon akartunk menni, de a holdraszálló egység piszkálja a fantáziámat…

MARIAN NELSON2018, január 27, - 00:58

hitel! hitel!! hitel!!!
Olyan jóhírű és akkreditált magánhitel-társaságot keres, amely hiteleket biztosít élethosszig. Nagyon gyorsan és könnyedén kínálunk mindenféle hitelt, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, jelzáloghiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, befektetési hiteleket, adósságkonszolidációt és még sok mást. Elutasították a bankok és más pénzügyi intézmények? Szükség van egy konszolidációs hitelre vagy egy jelzálogra? Ne nézz többet, mintha itt lennénk, hogy minden pénzügyi problémádat a múlté tegyük. Adományokat nyújtunk olyan magánszemélyeknek és vállalatoknak, amelyek pénzügyi támogatásra szorulnak 2% -os arányban. Nincs szükség társadalombiztosítási számra és nem szükséges hitelellenőrzés, 100% garantált. Szeretném használni ezt a médiát, hogy tájékoztassuk Önt arról, hogy megbízható és támogató segítséget nyújtunk, és örömmel nyújtunk hitelt.
Ezután küldjön nekünk egy e-mailt a következő címre: (mariannelson2012@gmail.com), hogy kölcsönt kérjen

Hozzászólás

Hozzászólásod: